Παρασκευή , Δεκέμβριος 13 2019
Αρχική / Ειδήσεις / Από τον Άλιμο στην Καλλιθέα ένας «Κονδύλης» δρόμος

Από τον Άλιμο στην Καλλιθέα ένας «Κονδύλης» δρόμος

Μια πολύ περίεργη και παράξενη σχέση έχει αναπτυχθεί τα τελευταία δύο χρόνια… ανάμεσα στον δήμαρχο Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη και τον υποψήφιο δήμαρχο της Χρυσής Αυγής στην Καλλιθέα Τρύφωνα Μπουγά. Αν κάποιος αναζητήσει με προσοχή τα στοιχεία που είναι διασκορπισμένα στο διαδίκτυο και ενώσει τα κομμάτια του πάζλ θα μείνει έκπληκτος με την απεικόνιση της σχέσης των δύο ανδρών.

Το 2012 ο τότε αντιδήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, κατέθεσε αγωγή για λογαριασμό πελάτη του, κατά του δήμου Αλίμου (Δικηγόρος Κονδύλης κατά Αντιδημάρχου Κονδύλη!). Από μόνο του το γεγονός αυτό είναι τουλάχιστον πρωτότυπο. Με μια πιο προσεκτική ματιά διαπιστώνει κανείς ότι ο πελάτης αυτός ήταν ο κύριος Τρύφων Μπουγάς.

Την περίοδο 2017- 2018 ο φιλότεχνος Δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης αγοράζει (απολύτως τυχαία;) από τη σύζυγο και την κόρη του κυρίου Μπουγά, δηλαδή του πελάτη του, δεκαπέντε πίνακες αξίας 65.700 ευρώ! Λίγο μετά ο κύριος Μπουγάς, ανακοινώνει την κάθοδό του στον αυτοδιοικητικό στίβο και την πρόθεση του να διεκδικήσει τη δημαρχία ως επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, στην Καλλιθέα αυτήν τη φορά.

Την προσπάθεια του αυτή, απ ότι φαίνεται, μπορεί και οικονομικά πλέον να στηρίξει καθώς έχει πολύτιμους αρωγούς σύζυγο και κόρη, χάρη στην πολύ πετυχημένη, σύμφωνα με τα στοιχεία, συναλλαγή που είχαν με τον Ανδρέα Κονδύλη.

Έτσι εξηγείται και η ανοχή, αν μη τι άλλο, της Χρυσής Αυγής προς τον κύριο Κονδύλη.

Τα ερωτήματα πολλά, οι απαντήσεις… ανύπαρκτες.

Δείτε ακόμα

Γ. Πατούλης: «Προτεραιότητα μας είναι να λειτουργούμε γρήγορα και επιτελικά για να δίνουμε άμεσα λύσεις στα προβλήματα των πολιτών»

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κ. Καραμανλή