Τρίτη , 18 Φεβρουαρίου 2020
Αρχική / Στα Νότια / Άλιμος / Η επόμενη μέρα στον Δήμο Αλίμου – Πρώτο δημοτικό συμβούλιο μετά τις εκλογές

Η επόμενη μέρα στον Δήμο Αλίμου – Πρώτο δημοτικό συμβούλιο μετά τις εκλογές

Το πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο μετά τις Δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Ιουνίου.

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης, ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν για το έργο της και ψήφισαν την παράταξή του και του έδωσαν την τόσο μεγάλη νίκη, συνεχάρη τους νέους δημοτικούς συμβούλους, αλλά ευχαρίστησε και όλους γενικά τους δημότες, ακόμη και αυτούς που δεν τον ψήφισαν, αλλά που πήγαν να ψηφίσουν, «γιατί αν οι πολίτες δεν συμμετέχουν, δεν μπορεί να υπάρξει εξέλιξη».

Και συνέχισε: «Οι εκλογές αυτές όμως, είχαν ένα μελανό στίγμα στην προεκλογική περίοδο. Κι’ αυτό γιατί, εκπρόσωποι 2-3 παρατάξεων, ενήργησαν με τοξικό πολιτικό τρόπο. Οι εκλογές αυτές διεξήχθησαν με την περισσότερη λασπολογία μετά την μεταπολίτευση, αλλά οι πολίτες έδειξαν με την ψήφο τους ότι δεν επηρεάζονται και επιθυμούν ποιότητα, δημιουργικό τρόπο και θετικό λόγο.

Αναμένουμε μια συγνώμη για αυτές τις συμπεριφορές. Περιμένουμε όσους χρησιμοποίησαν τέτοιους τρόπους να ζητήσουν συγγνώμη και να μας διαβεβαιώσουν ότι δεν θα επαναληφθούν.

Η επόμενη περίοδος  2019-2023 είναι σημαντική και κρίσιμη για την πόλη μας, γιατί βρίσκονται σε εξέλιξη πολύ σοβαρά θέματα, όπως είναι η Μαρίνα, το πρώην αεροδρόμιο, η  ένταξη στο σχέδιο περιοχών, του λόφου Τρουμπάρι, το κτήμα Τραχώνων, ο νέος τρόπος διαχείρισης απορριμμάτων και πολλά άλλα ζητήματα.  Προσκαλούμε όλους , να ενώσουμε μαζί τις δυνάμεις μας και να προχωρήσουμε ενωμένοι, για να μπορέσει να πάει μπροστά ο Άλιμος και να μην χαθεί καμιά ευκαιρία.

Ευχαριστώ όλους όσους μας στηρίξανε και η δέσμευση μας είναι ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με όλη μας τη δύναμη. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε όπως κάναμε μέχρι τώρα και ακόμη καλύτερα».

Δείτε ακόμα

Έκτακτο συνέδριο στις αρχές Μαρτίου αποφάσισε η ΚΕΔΕ

Το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ έκανε ομόφωνα δεκτή στην χθεσινή του συνεδρίαση την εισήγηση του προέδρου, …