Πέμπτη , Οκτώβριος 24 2019
Αρχική / Στα Νότια / Μαθήματα ζωής από τους αθλητές με αμαξίδιο παρουσία Προκόπη Παυλόπουλου και Ανδρέα Κονδύλη

Μαθήματα ζωής από τους αθλητές με αμαξίδιο παρουσία Προκόπη Παυλόπουλου και Ανδρέα Κονδύλη

Μοναδικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο κλειστό γήπεδο του Αλίμου, στο Άνω Καλαμάκι, στον τελικό αγώνα μπάσκετ με αμαξίδιο, ανάμεσα στη Δωδεκάνησο και τον Άτλα. Οι Ροδίτες νίκησαν με 50-43 και στέφθηκαν πρωταθλητές.

Το κύπελλο έδωσε στους πρωταθλητές, ο πρώτος πολίτης της χώρας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος έφτασε στο κλειστό του Αλίμου, λίγη ώρα μετά την έναρξη του τελικού, συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη και τον υπουργό Αθλητισμού, Θανάση Θεοχαρόπουλο.

Η διοργάνωση του Final 4, στον Άλιμο ήταν άψογη και ο πρόεδρος της ΟΣΕΚΑ, Χρήστος Καλούδης στάθηκε στον χαιρετισμό του στους αρωγούς της διεξαγωγής του αλλά και τους πρωταγωνιστές του αθλήματος, τους αθλητές!

Ο χαιρετισμός του για το Final 4

“Αγαπητές φίλες κι αγαπητοί φίλοι,

Το 22ο πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική του ευθεία. Οι τέσσερις κατά τεκμήριο ομάδες της Α1 δίνουν τη… μάχη του Final Four, προκειμένου να αναδειχθεί ο πρωταθλητής.

Στο φιλόξενο κλειστό του Αλίμου οι ομάδες που για μια σεζόν προσπάθησαν για το καλύτερο, υπόσχονται να προσφέρουν εντυπωσιακό θέαμα, στην προσπάθειά τους να φτάσουν στην κορυφή.

Θέλω να ευχαριστήσω το δήμαρχο κ. Ανδρέα Κονδύλη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε τη διοργάνωση. Θέλω να ευχαριστήσω το Δημήτρη Παπανικολάου για την αμέριστη υποστήριξή του. Θέλω να ευχαριστήσω τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γεώργιο Βασιλειάδη για τη στήριξή του στο έργο της Ομοσπονδίας και (φυσικά) τον ΟΠΑΠ, ο οποίος είναι αρωγός σε κάθε μας ενέργεια».

Μετάλλια απένειμαν στους αθλητές ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, η Άννα Καραμανλή και ο Δημήτρης Παπανικολάου που στηρίζουν πάντα την Ομοσπονδία.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος, έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Ανδρέα Κονδύλη για τη φιλοξενία, ενώ η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο, τίμησε τον Δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη με πλακέτα.

Στον μικρό τελικό ο ΑΣΑΘ Άρης Θεσσαλονίκης νίκησε 52-46 το Μέγα Αλέξανδρο ’94 Θεσ/κης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: I LOVE ALIMOS/ΠΑΝΑΓΟΣ ΤΣΑΝΤΙΛΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

 

 

Δείτε ακόμα

Συμβουλευτικό Κέντρο απο τον Δήμο Ζωγράφου.