Παρασκευή , 28 Φεβρουαρίου 2020
Αρχική / Στα Νότια / Συμβαίνει Τώρα: Συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου ο φερόμενος εκδότης Μουραφέτης- Κελαηδάει τώρα στην ασφάλεια

Συμβαίνει Τώρα: Συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου ο φερόμενος εκδότης Μουραφέτης- Κελαηδάει τώρα στην ασφάλεια

Συνελήφθη πριν από λίγη ώρα με τη διαδικασία του αυτοφώρου και κρατείται στο Τ.Α των 3Β, ο φερόμενος ως εκδότης Μουραφέτης.

Ο αυτοαποκαλούμενος εκδότης ,κατηγορείται με το μισό και πλέον ποινικό κώδικα στην πλάτη του, μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του γνωστή δικηγόρος της περιοχής.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο φερόμενος εκδότης-παρουσιαστής, προέβει σε άκρως συκοφαντικά αλλά και εκβιαστικά δημοσιεύματα σε βάρος της γνωστής και αγαπημένης δικηγόρου, η οποία αναγκάστηκε να προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Μάλιστα κατά το πρόσφατο παρελθόν, ο Μουραφέτης (με εντολή δημάρχου,σύμφωνα με τα λεγομενά του…) είχε εκδώσει μια φυλλάδα, των 8 σελίδων, κατασυκοφαντώντας όχι μόνο τη δικηγόρο, αλλά και γνωστό δημοσιογράφο, καθώς επίσης και δημοτικούς συμβούλους.

Αυτήν την ώρα, αποκλειστικές και έγκυρες  πληροφορίες  μας λένε, ότι… κελαηδάει διάφορα ονόματα ανθρώπων που τον πληρώνουν για να εκδίδει εμετικά και συκοφαντικά δημοσιεύματα κατά ανυποψίαστων πολιτών.

Βέβαια οι άνθρωποι που τον χρηματοδοτούν, για να πετάει λάσπες και να σπιλώνει συνειδήσεις, είναι γνωστοί στα ανυποψίαστα θύματα του, και αυτό γιατί, κατά το πρόσφατο παρελθόν, ο ίδιος είχε δώσει συνέντευξη on camera, και έιχε πει ευθέως, ποιοι δήμαρχοι υποψήφιοι δημ.σύμβουλοι τον πληρώνουν για να κάνει τη… βρώμικη δουλειά.

Έρχονται αποκαλύψεις και βίντεο!

Δείτε ακόμα

Έκτακτο συνέδριο στις αρχές Μαρτίου αποφάσισε η ΚΕΔΕ

Το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ έκανε ομόφωνα δεκτή στην χθεσινή του συνεδρίαση την εισήγηση του προέδρου, …