Δευτέρα , Μάιος 27 2019
Αρχική / Παραπολιτικά / Σύζυγοι υπουργών ταξιδεύουν με τα κυβερνητικά αεροσκάφη

Σύζυγοι υπουργών ταξιδεύουν με τα κυβερνητικά αεροσκάφη

Σε παραδοχή ότι σύζυγοι υπουργών έχουν ταξιδέψει με κυβερνητικά αεροσκάφη προχώρησε το υπουργειο Άμυνας, έπειτα από σχετικές ερωτήσεις που κατέθεσε στην Βουλή, ο ανεξάρτητος βουλευτής προερχόμενος από το Ποτάμι, Γιώργος Αμυράς.

«Χρειάστηκαν 4 μήνες και συνεχείς Ερωτήσεις μου ώστε να παραδεχτεί τελικά το υπουργείο Εθνικής Άμυνας πως σύζυγοι υπουργών έκαναν χρήση των κυβερνητικών αεροσκαφών

Υπενθυμίζω ότι το συνολικό κόστος των πτήσεων για την τριετία 2015-2018 ανήλθε σε 9.698.721 ευρώ.#vouli»

Το υπουργείο, απέφυγε να δώσει στοιχεία για τις ταυτότητες των συζύγων των υπουργών που έχουν πραγματοποιήσει τέτοιες πτήσεις, παραδέχτηκε όμως ότι η είδηση ισχύει. Ο υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, παρέθεσε μάλιστα αναλυτικά τα στοιχεία για τις πτήσεις.

Έτσι σε 366 πτήσεις: 103 έγιναν για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, 117 για το πρωθυπουργό, 67 για τον υπουργό Άμυνας, 50 για τον υπουργό Εξωτερικών, 8 για τον υπουργό Οικονομικών, 10 για τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, 4 για μεταφορά του Αγίου Φωτός από 2 για τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και από 1 για τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, επισημαίνοντας πως σε ορισμένες περιπτώσεις, τους συνόδευαν οι σύζυγοί τους.

Δείτε ακόμα

Exit Poll: Μεγάλη διαφορά επτά μονάδων για τη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Επτά μονάδες διαφορά, με την ΝΔ να προηγείται, δίνει το Exit Poll το οποίο ανακοινώθηκε …