Παρασκευή , 28 Φεβρουαρίου 2020
Αρχική / Ειδήσεις / «Το ύστατο χαίρε» στον Θανάση Γιαννακόπουλο: Πλήθος κόσμου στη Μητρόπολη Αθηνών

«Το ύστατο χαίρε» στον Θανάση Γιαννακόπουλο: Πλήθος κόσμου στη Μητρόπολη Αθηνών

Μετά το τέλος της εξοδίου ακολουθίας στη Μητρόπολη Αθηνών, η σορός του Θανάση Γιαννακόπουλου μεταφέρθηκε στο Α” Νεκροταφείο Αθηνών, όπου ο εκλιπών ηγέτης του Παναθηναϊκού οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία.

Την πομπή από τη Μητρόπολη στο Α” Νεκροταφείο συνόδευσαν εκατοντάδες μηχανάκια με φίλους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι είπαν «αντίο» στον Θανάση Γιαννακόπουλο με τον δικό τους τρόπο.

Νωρίτερα, μέσα σε κλίμα οδύνης τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία στη Μητρόπολη Αθηνών.

Εκεί βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, πολιτικοί από όλα τα κόμματα, άνθρωποι του αθλητικού και του επιχειρηματικού κόσμου, συγγενείς και φίλοι, όπως επίσης και πλήθος κόσμου, που θέλησαν να αποχαιρετήσουν τον Θανάση Γιαννακόπουλο.

Το φέρετρο με τη σορό του Θανάση Γιαννακόπουλου ήταν σκεπασμένο με τη σημαία του Παναθηναϊκού, όπως είχε ζητήσει και ο ίδιος όταν είχε πάρει το μικρόφωνο στο κλειστό του ΟΑΚΑ και είχε πει «όταν πεθάνω, θέλω να με θάψετε με τη σημαία του Παναθηναϊκού».

Τη στιγμή που η σορός του εκλιπόντος μεταφερόταν από το παρεκκλήσι της Μητρόπολης στον κεντρικό ναό, το σύνθημα «Θανάση, σ” αγαπάμε, ποτέ δεν σε ξεχνάμε» δονούσε την ατμόσφαιρα, όπως και το «Αθάνατος!».

Δείτε ακόμα

Ο Παύλος Γερουλάνος έκοψε τη πίτα, της δημοτικής παράταξης ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.

Αθηναίοι και Αθηναίες από κάθε γειτονιά της Αθήνας ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν χθες μαζικά στο κάλεσμα …