Τετάρτη , 29 Ιανουαρίου 2020
Αρχική / Κορυφαία Θέματα / Τσαμήτας – Παναγουλόπουλος ενώνουν δυνάμεις για τον δήμο Αλίμου υπό το άγρυπνο βλέμμα του Ν.Χαρδαλιά

Τσαμήτας – Παναγουλόπουλος ενώνουν δυνάμεις για τον δήμο Αλίμου υπό το άγρυπνο βλέμμα του Ν.Χαρδαλιά

Η υποψηφιότητα του Γιώργου Παναγουλόπουλου, για την κατάκτηση του δημαρχιακού θώκου στον Δήμο Αλίμου, φαίνεται πως αποτέλεσε το εφαλτήριο  έτσι ώστε να υπάρξει μια ένωση πολιτικών δυνάμεων που αποτελείται από σοβαρούς ανθρώπους, οι οποίοι αγαπούν πραγματικά την πόλη τους και θέλουν να προσφέρουν το μέγιστο γι αυτήν.

Οι πολιτικές εξελίξεις, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ραγδαίες στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές για τον Άλιμο και οι πολιτικοί συσχετισμοί που θα προκύψουν στο μέλλον, θα είναι τόσο ισχυροί, που δε θα χωρούν καμία αμφισβήτηση από το παλιό κατεστημένο της πόλης.

Η ανεπιβεβαίωτη είδηση για τη συνεργασία μεταξύ του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Γιώργου Παναγουλόπουλου και του υποψηφίου δημάρχου Αλίμου, Ευάγγελου Τσαμήτα, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην τοπική κοινωνία.

Τα πολιτικά πηγαδάκια στην πόλη πήραν φωτιά και σχεδόν όλοι έκαναν λόγο για μια ισχυρή συμμαχία που θέτει πλέον τις βάσεις για την ανατροπή στον Άλιμο.

Το notosvoice.gr, εξασφάλισε αποκλειστικά τη δήλωση συνεργασίας μεταξύ των δύο ανδρών, την οποία μας απέστειλε ο κ.Παναγουλόπουλος.

Διαβάστε την ανακοίνωση

Ενώνουμε δυνάμεις! Ο Άλιμος πάνω απ’ όλους και όλα! Η επιτακτική ανάγκη συσπείρωσης όλων των δυνάμεων της Νέας Δημοκρατίας, που με συνέπεια υπηρετούμε αρχές, αξίες και ιδανικά, είναι επιβεβλημένη σήμερα όσο ποτέ. Με τα ακλόνητα επιχειρήματα  του Γραμματέα Αυτοδιοίκησης της Ν.Δ, Νίκου Χαρδαλιά και την πεντακάθαρη βούλησή μας για ενότητα, ενώνουμε τις δημοκρατικές μας δυνάμεις  με τον εκλεκτό Βαγγέλη Τσαμήτα.

Όλοι μαζί για την νίκη!!!

Γεώργιος Παναγουλόπουλος

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Αλίμου

 

Δείτε ακόμα

Κόμπι Μπράιαντ: Το συγκινητικό μήνυμα του Μάικλ Τζόρνταν – «Τον αγαπούσα, ήταν σαν μικρός μου αδερφός»

Με ένα συγκινητικό μήνυμα ο Μάικλ Τζόρταν«αποχαιρέτησε» τον Κόμπι Μπράιαντ ο οποίος έχασε τη ζωή …